Onderbreking prx6

Van 24-05-2022 00:55 tot 01-01-1970 01:14Van toepassing op: prx6

Ons monitoringssysteem heeft zojuist een probleem gevonden en ons hierover geïnformeerd. We onderzoeken de oorzaak en doen onze uiterste best om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. We houden u doormiddel van onze statuspagina en als u zich hiervoor heeft aangemeld per e-mail op de hoogte. Binnen een half uur na het plaatsen van dit bericht zullen we u een update geven.
De nieuwst geplaatste update wordt bovenaan getoond


Afgerond
Alle servers zijn inmiddels terug online. Zoals eerder vermoed werd het probleem veroorzaakt door een configuratie fout in de netwerk interface van de virtualisatie node.

Toen de interface herstartte kon de zogeheten interne bridge niet worden geladen waardoor de servers op deze node hun netwerk verbinding verloren.

We hebben de fout opgelost en controleren preventief andere nodes om te voorkomen dat een soort gelijk ook daar voor kan komen. Onze oprechte excuses voor het ongemak.

Update
De virtualisatie node wordt op dit moment herstart. De problemen met bereikbaarheid van de servers op deze node lijken te worden veroorzaakt door een configuratie fout in de netwerk interface.
Stuur ons een bericht