Onderhoud vervanging geheugen module virtualisatie platform

Van 22-04-2021 22:00 tot 22-04-2021 22:20Van toepassing op: managed vps waarvan de hostnaam begint met mvm en pvm, dhs- en whs webhosting servers

Op donderdag 22 april om 22:00 zullen we een potentieel defecte geheugenmodule in een van de servers welke deel uitmaken van het opslagplatform van onze productie omgeving preventief vervangen. Hoewel er geen service onderbreking verwacht wordt vinden wij het belangrijk u hierover te informeren.

Tijdens het onderhoudsvenster zullen we het opslagplatform tijdelijk in onderhoudsmodus plaatsen (zoals we maandelijks doen) en vervolgens de server met de potentieel defecte geheugen module uitschakelen. Hierna zal de module door ons worden vervangen en zal de server terug ingeschakeld worden.

We verwachten dat deze werkzaamheden 60 minuten in beslag zullen nemen. We houden u gedurende dit onderhoud met behulp van onze statuspagina zo goed mogelijk op de hoogte.
De nieuwst geplaatste update wordt bovenaan getoond


Afgerond
Dit onderhoud is nu succesvol afgerond. In het geval van een vraag, of als wij u ergens bij kunnen helpen dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

Update
Het onderhoudsvenster is gestart.
Stuur ons een bericht