Onderhoud Core-routers Datacenter Dataplace (Spoed)

Van 21-06-2021 11:30 tot 21-06-2021 15:30Van toepassing op: colocatie (steenbergen), dhs, whs en mvm servers

Onze netwerk leverancier in Datacenter Dataplace (Steenbergen) heeft zojuist spoed netwerk onderhoud aangekondigd. Dit naar aanleiding van ernstige problemen welke zij eerder vanochtend op de zogeheten core-routers hebben vastgesteld.

Om deze problemen te verhelpen moet er een zogeheten reload plaatsvinden. Deze kan helaas niet worden uitgesteld tot een later tijdstip gezien de ernst van de problemen.

Tijdens een reload van de core-routers is het mogelijk dat er een onderbreking ontstaat waardoor uw website, websites, server of servers tijdelijk niet bereikbaar zijn. Uiteraard wordt een onderbreking waar mogelijk voorkomen.

De reload van de routers in Steenbergen vinden om 11:30 en 12:00 plaats. De reload van de router in NIKHEF vindt om 14:00 plaats en de reload van de router in Equinix AM7 vindt om 15:00 plaats. Wij houden u gedurende dit onderhoud hier zo goed mogelijk op de hoogte.

Bovenstaand genoemde tijden zijn enkel een indicatie en kunnen afwijken.

Onze excuses voor het mogelijk overlast welke u naar aanleiding van dit spoed onderhoud kunt ondervinden. In het geval van vragen of als wij u ergens bij kunnen helpen dan horen wij dit natuurlijk graag.
De nieuwst geplaatste update wordt bovenaan getoond


Afgerond
Dit onderhoud is nu succesvol afgerond. In het geval van een vraag, of als wij u ergens bij kunnen helpen dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

Update
De reload van de core-routers in Steenbergen zijn inmiddels succesvol afgerond. Netwerk engineers zijn onderweg naar Amsterdam om de twee andere (in ons bericht vermelde) core-routers op locatie een reload te geven.